بلاگ

در آزمون اسپیکینگ آیلتس چه سوالاتی پرسیده می شود؟

مقاله ۲ سوالات اسپیکینگ آیلتس

# سوالات اسپیکینگ آیلتس

آزمون اسپیکینگ آیلتس یکی از چهار مهارت زبان انگلیسی است که در آزمون بین‌المللی آیلتس سنجیده می‌شود. این آزمون به سه بخش تقسیم می‌شود که هر یک دارای موضوعات و سطح دشواری خاص خود هستند. در این مقاله به معرفی هر بخش و نمونه سوالات آن‌ها می‌پردازیم.

## بخش اول: مصاحبه

بخش اول آزمون اسپیکینگ آیلتس یک نوع مصاحبه است که حدود 5 دقیقه طول می‌کشد. در این بخش، امتحان‌دهنده در مورد خود شما و تجربیات شخصی‌تان سوال می‌پرسد. موضوعات معمول در این بخش شامل شغل، تحصیلات، سرگرمی‌ها، علاقه‌مندی‌ها، خانواده، دوستان، روزمرگی و غیره هستند. هدف از این بخش بررسی توانایی شما در صحبت کردن راجع به مسائل عمومی و رایج است.

برای پاسخ به سوالات این بخش، شما نباید جواب‌های خیلی کوتاه یا خیلی طولانی بدهید. جواب‌های چند جمله‌ای کافی هستند. همچنین نباید جواب‌های خود را حفظ کنید چون این باعث کاهش نمره و روان نبودن صحبت شما می‌شود. به جای حفظ کردن، بهتر است کلمات و عبارات مناسب را برای هر موضوع یاد بگیرید و با تغییر دادن آن‌ها جواب مناسب را تولید کنید.

برخی از نمونه سوالات بخش اول به شرح زیر هستند:

– Where are you from?

– What do you do? Do you work or study?

– Do you like your job/studies? Why or why not?

– What are your hobbies or interests?

– Do you enjoy reading books? What kind of books do you like?

– How often do you listen to music? What kind of music do you prefer?

– Do you have a large or a small family? Tell me something about them.

– Who is your best friend? How did you meet him/her?

– What do you usually do in your free time?

– How do you usually travel to work/school? Do you like this way of travelling?

## بخش دوم: سخنرانی

بخش دوم آزمون اسپیکینگ آیلتس یک نوع سخنرانی است که حدود 4 دقیقه طول می‌کشد. در این بخش، امتحان‌دهنده یک کارت به شما می‌دهد که روی آن یک موضوع خاص و چند سوال راهنما نوشته شده است. شما باید در مورد این موضوع صحبت کنید و به سوالات راهنما پاسخ دهید. شما یک دقیقه فرصت دارید تا کارت را بخوانید و یادداشت‌های خود را بنویسید. سپس شما باید حدود 2 دقیقه بدون وقفه در مورد موضوع صحبت کنید. در نهایت، امتحان‌دهنده یک یا دو سوال اضافی از شما می‌پرسد که شما باید در حدود یک دقیقه به آن‌ها پاسخ دهید.

هدف از این بخش بررسی توانایی شما در صحبت کردن راجع به مسائل خاص و تخصصی است. شما باید قادر باشید با جزئیات و استدلال مناسب در مورد موضوع ارائه کنید و نظر خود را بیان کنید. همچنین باید از لغات و عبارات مناسب برای توصیف، تفسیر، تحلیل، تقابل، مقایسه و غیره استفاده کنید.

برای پاسخ به سوالات این بخش، شما نباید فقط به سوالات راهنما پاسخ دهید. این سوالات فقط جهت کمک به شما هستند و شما باید در مورد هر جنبه‌ای از موضوع که به ذهن‌تان می‌رسد صحبت کنید. همچنین نباید از موضوع منحرف شوید یا چیزی را تکرار کنید. به جای آن، باید سعی کنید با استفاده از لغات و عبارات متفاوت، نکات جدید و جذاب را اضافه کنید.

برخی از نمونه موضوعات بخش دوم به شرح زیر هستند:

– Describe a person you admire. You should say:

    – who he/she is

    – how you know him/her

    – what he/she has done that you admire

    – and explain why you admire him/her.

– Describe a place you have visited that you liked. You should say:

    – where it was

    – when you visited it

    – what you did there

    – and explain why you liked it.

– Describe an object that is important to you. You should say:

    – what it is

    – where you got it from

    – how long you have had it

    – and explain why it is important to you.

– Describe a skill that you would like to learn. You should say:

    – what it is

    – how you would learn it

    – why you want to learn it

    – and explain how it would benefit you.

– Describe an event that made you happy. You should say:

    – what it was

    – when and where it happened

    – who was involved

    – and explain why it made you happy.

# بخش سوم بحث در آزمون اسپیکینگ آیلتس

بخش سوم آزمون اسپیکینگ آیلتس یک نوع بحث و گفتگو است که حدود 5 دقیقه طول می‌کشد. در این بخش، امتحان‌دهنده سوالات عمیق‌تر و تحلیلی‌تری راجع به همان موضوع بخش دوم از شما می‌پرسد. هدف از این بخش بررسی توانایی شما در صحبت کردن راجع به مسائل آکادمیک و انتزاعی است. شما باید قادر باشید نظرات، دیدگاه‌ها، حجج و مقایسه‌های مناسب را ارائه دهید.

## چگونه به سوالات بخش سوم پاسخ دهیم؟

برای پاسخ به سوالات بخش سوم، شما نباید جواب‌های خیلی کوتاه یا خیلی طولانی بدهید. جواب‌های چند جمله‌ای با جزئیات و مثال‌های کافی مناسب هستند. همچنین نباید جواب‌های خود را حفظ کنید چون این باعث کاهش نمره و روان نبودن صحبت شما می‌شود. به جای حفظ کردن، بهتر است کلمات و عبارات مناسب را برای هر موضوع یاد بگیرید و با تغییر دادن آن‌ها جواب مناسب را تولید کنید.

برای پاسخ به سوالات بخش سوم، شما باید توجه داشته باشید که:

– به سوالات با دقت گوش دهید و در صورت لزوم از امتحان‌دهنده بخواهید تا سوال را تکرار یا تغییر دهد.

– به سطح سختی و نحوه پرسش سوال توجه کنید و جواب مناسب را انتخاب کنید. مثلا اگر سوال با why، how، what do you think

 و غیره شروع شود، شما باید نظر خود را با استدلال و مثال بگویید. اگر سوال با

 do you agree/disagree، do you prefer

 و غیره شروع شود، شما باید مقایسه و تقابل را نشان دهید.

– به مضامین و لغات کلیدی سوال توجه کنید و جزئیات مربوط به آن‌ها را در جواب خود استفاده کنید. مثلا اگر سؤال در مورد تأثیر فنّاوری بر زندگی روزانۀ مردم است، شما باید از مثال‌هایی از فنّاوری‌های مدرن و نحوه استفاده از آن‌ها در زندگی روزانۀ خود یا دیگران استفاده کنید.

– از موضوع منحرف نشوید و به موضوع اصلی بچسبید. اگر سؤال در مورد چیزی است که شما تجربه یا دانش کافی ندارید، سعی کنید از مثال‌های عمومی یا تخیلی استفاده کنید و نظر خود را بگوئید.

– از لغات و عبارات مناسب برای بیان نظر، دلیل، مقایسه، تقابل، تفسیر، تحلیل و غیره استفاده کنید. مثلا از کلمات و عبارات زیر برای بیان نظر خود استفاده کنید:

  – In my opinion, …

    – I think that …

    – I believe that …

    – From my point of view, …

    – As far as I am concerned, …

    – Personally, I think that …

 

## چگونه برای بخش سوم آماده شویم؟

برای آمادگی برای بخش سوم، شما باید:

– به مکالمات و پادکست‌های انگلیسی گوش دهید و به نحوه صحبت کردن در مورد مسائل مختلف توجه کنید. سعی کنید از منابع معتبر و آکادمیک استفاده کنید. شما می‌توانید از https://peymankhavarian.ir/product/ilets-speaking/ استفاده کنید.

– به خواندن مقالات و کتاب‌های انگلیسی بپردازید و به لغات و عبارات مربوط به هر موضوع توجه کنید.  – به نوشتن مقالات و نامه‌های انگلیسی بپردازید و به ساختار، گرامر، لغات و عبارات مناسب توجه کنید. سعی کنید از منابع معتبر و آکادمیک استفاده کنید – به تمرین صحبت کردن با خودتان یا با دوستان خود بپردازید و به تلفظ، روانی، دقت و دامنۀ لغات خود توجه کنید. سعی کنید از منابع معتبر و آکادمیک استفاده کنید.

اشتراک گذاری:

دیدگاهتان را بنویسید